Una rival molt forta per a Sallés a la primera ronda del Campionat del Món de Judo

Avui comença el Campionat del Món de Judo. La cita, que tindrà lloc a la ciutat russa de Chelyabinsk, comptarà amb participació andorrana, de la mà de la Laura Sallés, en la categoria de menys de 63 quilos.
La judoka s'enfrontarà en primera ronda a la brasilera Mariana Silva. Actualment ocupa el 22è lloc del rànquing mundial, i ha aconseguit podis en diverses ocasions a la Copa del Món. També va ser vencedora dels Jocs de la Francofonia del 2009, quan també va aconseguir el bronze al Mundial Júnior. Sallés, que no ha tingut gaire sort al sorteig, debutarà contra ella dijous. Aquest és el temps que li queda per acabar de preparar-se i estudiar la seva rival.Informa: Joan López