Una Vertical dels Isards amb nivell de Copa del món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els catalans Oriol Cardona i Laura Orgué han estat els vencedors de la cinquena Vertical dels Isards, la prova organitzada pel Soldeu Esquí Club que ha obert la Copa d´Andorra de curses de muntanya amb més de 150 participants. Entre els joves, els millors han estat els corredors de casa Marcel Prat i Andrea Sinfreu.

Marcel Prat ha estat el primer a coronar el cim del Llempó després de completar els gairebé quatre quilòmetres i 647 metres de desnivell positiu del circuit B en un temps de 23 minuts i 23 segons, nou rècord de la categoria. Per darrere han entrat dos corredors francesos, i tot seguit Oriol Olm i Diego Cancelos. Andrea Sinfreu ha estat la primera noia entre els joves amb 29 minuts i 26 segons.

La victòria absoluta ha estat per al català Oriol Cardona amb 34 minuts i 8 segons, seguit de Ferran Teixidó a 25 segons. Per darrere han arribat Agustí Roc i els germans Marc i Òscar Casal. Un cartell de Copa del Món per a una cursa de quatre quilòmetres 850 metres de recorregut i 943 metres de desnivell. La catalana Laura Orgué, amb 40 minuts i 39 segons, ha estat la primera dona.

La cinquena edició de la Vertical dels Isards ha reunit més de 150 corredors, amb una gran participació dels joves. No hi ha dubte que les curses de muntanya viuen el seu millor moment.

Informa/Imatges: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.