Una victòria a Fuenlabrada suposaria el millor inici del club a la lliga ACB

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A buscar la quarta victòria consecutiva. Amb aquesta intenció ha marxat aquest matí el MoraBanc Andorra cap a Fuenlabrada. Els madrilenys estan patint a l'ACB per la participació en competició europea aquesta temporada. Els andorrans marxen amb la consigna d'evitar tota relaxació malgrat la bona classificació a la lliga. En cas de victòria seria el millor inici a la lliga ACB de la història del club.
Oliver Stevic recuperat al 100 per cent de la lesió al bessó serà una de les peces clau al bàndol andorrà. El pivot serbi va jugar l'any passat a Fuenlabrada. Per a Stevic jugar a Europa està perjudicant als madrilenys a la lliga ACB.

Per aquest motiu demà la principal consigna serà evitar la relaxació. En cas de victòria seria el millor inici a la lliga ACB per al club. Peñarroya creu que els seus jugadors estan preparats per afrontar el repte.

Finalment Popovic serà baixa per l'equip madrileny que per contra recupera Seculic. L'Andorra compta amb tots els jugadors tot i que Nacho Martín està amb molèsties al turmell. El duel es jugarà al Fernando Martín demà a dos quarts d'una del migdia, com sempre en directe per Ràdio Nacional d'Andorra i Andorra Difusió.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Sara Periago
Locució: Ivan Álvarez
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.