Cap a València amb Stan Okoye

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra recupera a Stan Okoye per disputar el partit de diumenge contra el València. Una bona notícia per a un equip necessitat d'alegries després de sis derrotes consecutives. 

Força silenci en la sessió preparatòria del MoraBanc Andorra. La tensió es respira a l'ambient. Són sis derrotes consecutives i un calendari tan dur com la situació de l'equip. Tot i això: "l'equip no ha perdut la moral, el dia a dia continua sent molt bo", reconeix Lezkano

Un dels grans reptes de l'equip serà igualar el potencial físic del València. En aquest sentit, la millor notícia és la tornada d'Stan Okoye. "Tots estem convençuts que estem capacitats per guanyar qualsevol dia i a qualsevol lloc. Tenim marge de millora en l'aspecte defensiu", sense dubte la tornada de l'aler hi ajudarà.

El València és tercer a la classificació. El partit es jugarà diumenge a dos quarts de set de la tarda.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.