Vallnord acollirà el Mundial de BTT i trial del 2015

El Vallnord Bike Park de la Massana serà la seu del Campionat del Món de bicicleta de muntanya i trial del 2015. La Unió Ciclista Internacional ha fet pública la notícia aquesta mateixa tarda a Florència, coincidint amb la celebració del Mundial.

La Copa del Món del juliol passat ha estat el millor aval possible per a la candidatura andorrana a organitzar el Campionat del Món de BTT i trial del 2015. L´èxit organitzatiu i de públic que va viure Vallnord durant els quatre dies de competició han estat la millor targeta de presentació per a la proposta andorrana.

Aquesta tarda la Unió Ciclista Internacional ha concedit el Mundial a Vallnord, que tenia com a rival la candidatura de Ciutat de Mèxic.

La cita tindrà lloc al setembre del 2015 i durant una setmana es disputaran proves de descens, cross-country eliminator, cross-country per relleus i bici trial.

L´organització del Mundial suposarà un gran pas endavant, després de les Copes del Món del 2008, 2009 i del juliol passat. Una cita que reunirà els millors especialistes del món i que preveu superar amb escreix la xifra de 35.000 espectadors de la darrera Copa del Món.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.