Verdú 8è, sobreviu a Adelboden per seguir entre els millors 

Top 10 de Joan Verdú a la Copa del Món d'Adelboden. L'esquiador andorrà ha acabat 8è a 2 segons i 12 centèsimes del guanyador l'ídol local Marco Odermatt. El també suís Loic Meillard ha estat segon. L'italià Luca de Aliprandini ha completat el podi fent el millor temps de la segona mànega.

A la primera baixada Verdú havia estat sisè a només 93 centèsimes del millor temps. Amb la pista més neta i més llum se l'ha vist més còmode sobre el traçat suís. La d'Adelboden és una pista per a escollits, 21 esquiadors no han pogut acabar la primera baixada. A la segona Verdú ha fet una baixada de més a menys.

A l'equador encara marcava en verd però en un parell de portes no ha estat prou directe. Primer, en la part més lenta del traçat, cosa que li ha fet perdre força temps. En l'entrada al mur li ha passat el mateix, frena abans d'agafar aquesta porta i torna a perdre velocitat.

El cansament pot haver passat factura. Ha arribat cinquè a meta però encara quedaven per baixar els cinc millors temps de la primera mànega, finalment ha estat vuitè.

Avui tenia esquí per estar al podi però els 32 punts sumats en un dels traçats més complicats del circuit són cabdals per seguir batallant entre els millors en les properes curses.

La vuitena plaça li permet defensar el dorsal passant de la 15a a la 13a plaça a la llista de sortida de la Copa del Món amb 194 punts. A la general puja una posició per situar-se 20è amb 84 punts.

La victòria ha estat per a Marco Odermatt, la quarta consecutiva per a l'ídol local a Adelboden. El també suís Loic Meillard ha estat segon. L'italià Luca de Aliprandini ha completat el podi fent el millor temps de la segona mànega. La següent cita a la Copa del Món per a Joan Verdú arribarà el 28 de gener amb el gegant nocturn d'Schladming.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: Alain Grosclaude Agence Zoom

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.