Verdú preparat per afrontar el moment decisiu de la pretemporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Verdú apura els seus darrers dies a Andorra abans d'afrontar el bloc més important de la pretemporada a Nova Zelanda. L'esquiador andorrà ha fet un tractament per minimitzar les molèsties a l'esquena que va patir la campanya passada.

Aquest any ja l'hem vist a Saas Fee sobre els esquís, va ser una presa de contacte puntual, el volum de feina des del maig ha estat purament físic. "Vam començar amb una progressió, tenint en compte també els meus problemes d'esquena. Les últimes setmanes han estat de màxima intensitat, amb un treball molt específic de potència i força", ha explicat l'esquiador.

Verdú vol fer net de les molèsties a l'esquena i no està limitat en els entrenaments.

Nova Zelanda serà la millor plataforma per posar-se a prova. A banda de les condicions òptimes, Verdú compartirà estada amb les figures de l'equip noruec. "Estic amb companys de talla mundial i em fa que cada dia em pugui comparar i exigir-me. És una fase de pretemporada de molt volum i és important provar tot el material."

Dimarts a primera hora marxaran cap als antípodes on estaran cinc setmanes, quan torni estarà a un mes del debut a la Copa del Món.

Informa: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.