Veterania i joventut al Trial de les Nacions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui s'ha presentat l'equip que representarà Andorra en la propera edició del Trial de les Nacions. Una prova que tindrà lloc a la localitat tarragonina de l'Hospitalet de l'Infant a final de setembre. L'equip barreja veterania i joventut.

4 pilots i dos motxillers representaran Andorra en la propera edició del Trial de les Nacions. Són Quim Arimany, Pere Torres i els bessons Albert i Sergi Palau. Andorra competirà amb 29 països més a finals de setembre a l'Hospitalet de l'Infant, Tarragona.

L'objectiu d'Andorra serà, almenys, repetir la novena plaça de la temporada passada, que va tenir lloc a casa.

Quim Arimany i Pere Torres ja han competit altres vegades al Trial de les Nacions, però per als germans Palau, aquesta serà la seva primera participació.

La cita tindrà lloc del 17 al 19 de setembre a Tarragona en la modalitat de 'non stop', en què els andorrans hi tenen gaire experiència. El que sí que tenen és un mes i mig per entrenar-se.

Informa: Xavi Bonet Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.