Víctor Sada, principal novetat del MoraBanc - Obradoiro

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc enllesteix els darrers detalls en la seva visita a la pista del Rio Natura Monbus Obradoiro a les sis de la tarda. La principal novetat serà Víctor Sada, que tornarà a estar disponible després de dos partits.

Els de Peñarroya s'enfrontaran a les sis de la tarda a un dels equips més fiables com a local, ja que només ha perdut dos partits a casa, contra el Manresa i el Reial Madrid. Tot i això, els andorrans intentaran aprofitar la mala ratxa dels gallecs, que acumulen cinc derrotes consecutives. Per aconseguir la fita, el MoraBanc recuperarà Víctor Sada per tal d'assaltar el fortí de Fontes do Sar i aconseguir la vuitena victòria de la temporada.

Malgrat afirmar que la Copa del Rei no és l'objectiu ara com ara, Joan Peñarroya afronta el duel amb la màxima ambició per tal d'aconseguir mantenir la bona dinàmica dels darrers partits; per fer-ho haurà de superar un equip amb jugadors tan determinants com Adam Waczynski, Caloiaro o Tyler Haws.

El partit començarà a les sis de la tarda i el podreu seguir per Ràdio Nacional i andorradifusió.ad.

Informa: Xavi Bonet / Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.