Victòria del FC Andorra davant del Martinenc per 2 a 1

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra ha tancat aquesta tarda el cas Riera de la millor forma. Victòria per 2 gols a 1 davant del Martinenc, un dels grans aspirants a l'ascens. Els barcelonins arribaven al partit enllaçant tres victòries consecutives. Davant l'absència de Riera jugadors com Sebas Gómez i sobretot Ludo han assumit la responsabilitat.
Cronòmetre en marxa. Quan la setmana passada es va saber que ja no es podria comptar amb Riera, més d'un va pensar, encara ens queda Ludo. El talentós migcampista andorrà ha trigat exactament 18 segons a demostrar la seva vàlua. S'anticipa i el segon toc a la pilota ja serveix per posar l'1 a 0.
No es podia començar millor. Avui Arturo Gándara no ha tingut el dia. El davanter centre de l'Andorra no ha pogut ampliar distàncies. Per sort, l'"assassí" del Martinenc, pitxitxi de la Segona Catalana, també ha fallat. Arturo ha tornat a fallar davant el porter.

Avui l'àrbitre no ha ajudat gens Gándara que es troba en la mateixa situació aquesta vegada i és víctima d'un penal clamorós però l'àrbitre no n'ha volgut saber res. Als 45 minuts falla Àlex Sánchez, centrada des de la banda dreta i aquesta vegada Arranz no perdona. Gol psicològic abans d'anar als vestidors. Encara no estava tot dit a la primera meitat. Aquesta bona acció d'Aleix acaba amb un cacau de Juli que s'estavella al travesser.

L'Andorra havia començat marcant al minut 1 i, no s'ho creuran, ha tornat a marcar a l'1 de la segona. Ludo inicia la jugada, bona centrada de Victor Hugo, i Arturo que en la més difícil marca. D'aquí al final l'Andorra ha sabut adormir el partit i tancar una victòria cabdal.

Amb aquest triomf l'Andorra es queda a la zona tranquil·la de la classificació amb un partit pendent.

Imatges: Jordi Seabra