Victòria inesperada de Toomas Heikkinen a l'Elite Pro del Trofeu Andros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El trofeu Andros ha viscut aquest matí les finals de cotxes elèctrics i l'esperada final d´Elite Pro, en què ha saltat la sorpresa i ha guanyat Toomas Heikkinen de l'equip Mazda France. Aquesta nit l'entrega de premis als campions i la tradicional baixada de torxes.

Andorra ha acollit la segona etapa del Trofeu Andros. Aquest matí s'han disputat les primeres finals de la prova. Una de les competicions més esperades era la primera final de cotxes elèctrics que s'ha endut Matthieu Vaxiviere de l'equip Loxam.

Tot i això, l'expectació més gran ha estat la final de la categoria Elite Pro, on ha saltat la sorpresa i la victòria ha estat per a Toomas Heikkinen de l'equip Mazda France, el company d'equip de l'actual campió, Jean-Philippe Dayraut, que no ha disputat la prova.

Un altre dels favorits, Olivier Panis ha hagut de retirar-se després de tenir problemes durant la cursa. Franck Lagorce en segona posició i Adrien Tambay han tancat el podi d'aquesta competició, un podi que no es realitzarà fins al vespre, quan acabin totes les curses.

Informa/imatges: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.