Victòria per a Pep Sansa a la trail dels 16km dels Andorra Outdoor Games

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest matí s'ha donat el tret de sortida als Andorra Outdoor Games. Aquesta és la primera edició d'aquests jocs de la muntanya, amb 1.200 participants en cinc disciplines diferents. Els més matiners han estat els de la cursa de muntanya. Les dues curses de la Trail han comptat amb un total de 275 corredors.

Amb sortida i arribada a la Rabassa, la Trail tenia dues proves, la de 23 quilòmetres i la de 16. El català Francesc de Lanuza ha estat el vencedor de la prova reina amb un temps de 2 hores i 29 minuts. L'atleta ha entrat sorprès i dient que anava tercer. Malauradament alguns corredors han tingut dificultats per seguir el recorregut i això ha condicionat el resultat final.

La victòria en categoria femenina ha estat per a Laura Sala amb un temps de 2 hores i 39 minuts.

Diem sorpresa perquè la victòria ha estat per a un corredor de pista. El medallista a Islàndia Pep Sansa s'ha emportat la victòria. El lauredià ha completat els 16 quilòmetres amb un temps d' 1 hora i 13 minuts. El també andorrà Jordi Royo ha tancat el podi.

En categoria femenina la victòria ha estat per a l'atleta de Reus Núria Gil, amb un temps de 1 hora i 25 minuts. Ha tancat el podi l'atleta resident del Club Triatló Serradells Sandra Castellanos.

Informa: Cesc Sanjuan    Imatge: Jordi Sebara

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.