Victòries d'Andrea Sinfreu i Marcos Sanza a la Cursa Popular d'Andorra la Vella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La jove Andrea Sinfreu i Marcos Sanza han estat els vencedors de la Cursa Popular d'Andorra la Vella. Uns 200 corredors han pres part en aquesta 34a edició en els quatre recorreguts que oferia l'organització.

Com mana la tradició tocava cloenda esportiva a la Festa Major d'Andorra la Vella. Avui en dia tothom vol sortir a la foto, els nens els primers. Han estat els grans protagonistes de la cursa i, per ells, córrer pel carrer Prat de la Creu ha estat com fer-ho als Jocs de Rio.

Amb la lliçó ben apresa han començat les corredisses. Els que han quedat enrederits comptaven amb l'ajut dels pares. Creuar la línia d'arribada no és tan evident i els petits atletes ho han celebrat efusivament,

Completada la festa infantil ha estat el torn dels pares, amb la cursa llarga de 4,5 km pel centre de la capital. Per setena vegada consecutiva, triomf per a Marcos Sanza. L'atleta del cava ha tret 42 segons al segon classificat, Nahuel Quetzal. Edgar Ordóñez ha completat el podi. Ha destacat que ha estat "un dia per disfrutar, estar amb la canalla i els amics, i aprofitar per fer quilòmetres".

En categoria femenina triomf absolut per la cadet Andrea Sinfreu, que ha posat en relleu que està "acostumada a fer curses de muntanya" i, per tant, aquesta "és bastant planera" tot i que "la pujada final es fa dura".

Maria Casanova i Anna Poblet han completat el podi en categoria femenina. Uns 200 corredors han participat a les curses.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Sara Periago

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.