Victòries de Verdú i Pallàs als supergegants FIS de l'Àliga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

S´han disputat dos supergegants FIS a la pista de l'Àliga del Tarter amb bons resultats de Joan Verdú i Carmina Pallàs. Demà es diputarà en el mateix traçat el Campionat d´Andorra en la disciplina de descens.

Malgrat la presència d'esquiadors espanyols i francesos, Andorra ha dominat amb mà de ferro els dos supergegants FIS que s´han disputat avui a la pista de l'Àliga. Domini especialment per a dos esquiadors. Tant Carmina Pallàs com Joan Verdú han guanyat totes dues proves amb solvència. En el primer supergegant, Verdú ha tret gairebé 3 segons al segon classificat, Kevin Courrieu.

Joan Verdú s'ha mostrat satisfet de la baixada: "M’he notat molt bé. Amb supergegant estic esquiant fort  i he fet una bona mànega, estic content. Aquesta pista és genial i la neu estava molt bé en comparació a Sochi." També Kevin Courrieu ha celebrat la seva actuació: "Estic content de la pista i dels resultats que he fet, espero continuar així." No ha estat el cas però del corredor Robert Solsona que s'ha quedat a unes centèsimes del podi: "No estic gaire content de la meva primera baixada on he fet una errada que m’ha tret del podi per unes centèsimes." 

Si Verdú ha dominat en categoria masculina. Carmina Pallàs ha fet el mateix en femenina. Dues victòries per l'andorrana. Andorra ha dominat tot el podi amb Sara Raméntol, segona, i Sissi Hinterreitner, tercera, en totes dues proves. 

La guanyadora ha celebrat haver realitzat  "dues manegues prou correctes i no m’he equivocat massa en les línies." També Sara Raméntol s'ha mostrat satisfeta de la seva actuació: "Estic contenta tot i haver comès  algunes errades que podria millorar però portem uns dies molt intensos així que estic satisfeta seguir esquiant traçats llargs i  superar els reptes."  Pel que fa a Sissi Hinterreinter ha reconegut una cursa molt ajustada: "En la primera mànega ja es veia que estàvem bastant a prop i a la segona ha estat competitivitat sana, això és el que ens farà millorar." 

Demà al matí es disputarà en el mateix traçat el Campionat d´Andorra de descens.


Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Josep M. garcia

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.