El VPC debutarà a promoció d'honor en bon estat de forma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El VPC Andorra debutarà aquest cap de setmana a promoció d'honor. Els jugadors arriben en bon estat de forma física, però tocats mentalment per la lesió d'Agustín Domínguez. Precisament per aquest motiu, l'equip li vol dedicar el primer triomf de la temporada.

Després de moltes setmanes de pretemporada, per fi arriba el primer partit oficial per al VPC Andorra. L'equip jugarà contra el Tour de Crieum en la primera jornada de promoció d'honor. Els jugadors estan a punt.

“La gent arriba bé, amb forma física. El Josep Magallón ha fet una molt bona feina”, assegura l'entrenador del VPC, Dídac Martínez. Segons diu, els jugadors han assolit molt bé el nou projecte de joc. “Estan treballant molt bé tots, se'ls ha d'agrair l'esforç. Esperem començar amb una victòria”, indica.

Una victòria que volen dedicar a Agustín Domínguez. Per a l'argentí, fitxat aquest estiu, ja s'ha acabat la temporada. Dídac Martínez, però, ja sap com suplir la baixa.

“Sempre tens dos jugadors preparats per a qualsevol posició. Evidentment comptàvem amb ell perquè és una peça clau”. Tot i així Martínez assegura que s'adaptaran als fets.

La primera ocasió en què els jugadors hauran de demostrar la seva polivalència serà aquest mateix diumenge, en el primer partit de lliga.

Informa: Xavier Bonet Locució: Montse Grau

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.