El VPC esclafa el BUC B, 40 a 3

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Victòria del VPC Andorra en el tercer partit a Divisió d'Honor Catalana. Els de Dani Raya s'han desfet sense cap dificultat del BUC B per un contundent 40 a 3. L'equip femení va caure dissabte 21 a 8 al camp del CEU.

Segon partit de lliga aquesta temporada a Prada de Moles i segona victòria del VPC

En el minut 14 bona acció de Ramiro, l'argentí combina amb Hugo Llata que aconsegueix la primera marca per als tricolors. L'anotació de Ramiro és per sucar-hi pa. El segon assaig ha anat a càrrec de Fede Aguiar amb una bona finta per aixecar la camisa a la defensa rival. Abans del descans dues anotacions més a càrrec de Thomas Zamora i Ramiro.

Amb l'arribada de Ramiro i Soda, que ha debutat a casa, el VPC llueix amb una espectacular línia de tres quarts. Ramiro també és molt segur en el joc de peus. Amb un rival tan fluix el més difícil era mantenir la concentració i la intensitat.

A la segona meitat dos assajos més, el primer amb una gran passada de Soda que culmina Hugo Llata. Segon assaig del dia per part de l'ala dreta de l'equip. El marcador l'ha tancat Abel Barrera després de pispar la pilota a prop de la línia d'anotació. Al final 40 a 3 per tancar un cap de setmana rodó per als equips masculins amb la victòria del segon equip 6 a 50 al camp del Cervelló.

Imatges: Eric Escabias