La Vuelta deixa Andorra després d'una etapa èpica

La Vuelta ja ha abandonat Andorra. La ronda ha sortit aquest matí des de l'avinguda Tarragona, per fer front a més de 220 quilòmetres. Els ciclistes arribaran aquesta tarda a Peyragudes, França. Després de la pluja d'ahir, per avui les previsions no són gaire millors.

A primera hora del matí, les motos de la guàrdia civil ja estaven a punt per escortar els ciclistes participants en la quinzena etapa de la Vuelta.

Abans de seguir en directe la sortida, els aficionats que s'han acostat aquest matí a l'avinguda Tarragona han pogut gaudir del Village instal.lat al Parc Central. Alguns, tot i no haver de pedalar, han agafat forces abans d'una dura etapa.

A les deu del matí, equips, ciclistes i aficionats s'han situat a la sortida. Ningú es volia perdre l'arrencada de l'etapa reina de la present edició de la Vuelta. Abans, però, moment per a les autoritats amb la tallada de cinta. Algunes han pogut parlar amb l'home que ahir va córrer a casa, Joaquim Rodríguez. El 'Purito' ha sortit d'Andorra quart a la general.

Informa: Xavi Bonet     Imatge: Sara Canals

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.