Vuit monitors d'esquí participaran al Congrés Internacional d'Ushuaia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Associació Andorrana de Monitors d'Esquí amb l'Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya enviaran un equip de vuit monitors al Congrés Internacional Interesquí que aquest any se celebrarà a Ushuaia, a l'Argentina. Es tracta d'una trobada amb monitors de tot el món on s'intercanviaran coneixements pedagògics i sobre la innovació en material esportiu.

L'Associació Andorrana de Monitors d'Esquí ja porta participant al congrés des del 2003. Es tracta d'una trobada amb professionals d'arreu i que està dividida en dues parts. En primer lloc cada delegació ofereix una demostració. Pel que fa als monitors andorrans l'han estat preparant a l'hivern. L'altra vessant és la de formació. L'equip de vuit monitors participaran en diverses ponències sobre pedagogia i material esportiu.

Per primer cop l'associació ha arribat a un acord de col·laboració amb l'Escola de Formació de Professions Esportives i de Muntanya, l'EFPEM, perquè després del congrés es transmetin els nous coneixements que hauran après els vuit monitors seleccionats per participar-hi.

El ministeri de Cultura Jovenut i Esports també dóna suport a la proposta pel que significa per a Andorra.  Aquest any, el Congrés Internacional Interesquí es celebra a Ushuaia, a l'Argentina, entre el 5 i el 12 de setembre.

Informa: Víctor

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.