"Vull treballar el tir prop de la cistella i guanyar contundència en el rebot"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Felipe Dos Anjos vol continuar creixent a la segona volta després de completar un dels seus millors partits a l'ACB, davant de l'UCAM Múrcia. El sostre del MoraBanc creu que ha fet un pas endavant a la pintura i vol ser un pivot cada vegada més polivalent. 

Amb 15 punts i 6 rebots en 22 minuts en pista, el pivot brasiler va ser un dels jugadors que es va reivindicar contra l'UCAM Múrcia. Dos Anjos ha guanyat duresa i intimidació a la pintura, però vol seguir progressant en tots els aspectes del joc. Continua treballant sota el cèrcol, però comenta que vol "tenir més contundència" a l'hora d'agafar els rebots. 

On també vol sorprendre és en el tir exterior. "Si el joc ho permet en algun partit més suau poder destacar el tir exterior. Encara que no em veieu llençar tinc bona mà", manifesta el pivot.

El jugador del MoraBanc creu que el caràcter que va mostrar l'equip en el darrer partit a la Bombonera va ser clau per fer un pas endavant, però alerta que la segona volta serà molt dura. "S'ha de mantenir aquest nivell i pujar-lo encara. Tenim al Bilbao, però també ve el Baskonia".

Sense temps per a celebracions, l'equip ja treballa en el partit contra el Surne Bilbao Basket

Informa: Joan López
Imatges: Albert Refart 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.