Walker assegura que el MoraBanc només pensa en el partit contra el Madrid

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc continua preparant el partit contra el Madrid, sense Nacho Martín i sense cap incorporació a la vista per cobrir la seva baixa. David Walker ha dit que l´equip està treballant per jugar amb la mateixa intensitat fora de casa que quan ho fa al Poliesportiu i que l´equip només pensa en el partit de diumenge a Madrid.

David Walker continua afinant el canell per ajudar el MoraBanc a celebrar victòries. L´aler d´Ohio és conscient que l´equip haurà de donar el màxim per superar la baixa de Nacho Martín, que necessitarà com a mínim cinc setmanes de recuperació. "El trobarem a faltar. Nacho és un gran jugador. Ens aporta molt a la pista amb la seva versatilitat. Els altres jugadors haurem de fer un pas endavant i penso que ens en sortirem", diu David Walker.

El proper repte passa per donar la sorpresa a la pista del Reial Madrid, on els blancs no perden des de fa un any. Walker reconeix que "no ho sabia" però que "espero que siguem els primers. Hem de jugar forts des de l´inici, amb confiança i donant el millor de cadascun de nosaltres".

Per tenir alguna opció diumenge, l´equip haurà de millorar força el rendiment mostrat fins ara fora de casa, on només ha guanyat a la pista del cuer, l´ICL Manresa. "No sé per què ens passa. És clar que juguem millor amb l´afició al darrere. Hem de treballar per jugar amb la mateixa energia quan ho fem a fora. Crec que ho aconseguirem, és qüestió de temps", ha afegit el nord-americà a la zona mixta.

Amb Albicy, Schreiner i Jelinek com a improvisats reis mags, el MoraBanc ja té la carta a punt per a la nit més màgica.

Informa: Joan López
Imatges: Xavi Fajardo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.