Xavi Bellsolà, nou entrenador de l'equip de velocitat femení de la FAE

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Xavi Bellsolà serà l'encarregat d'agafar les regnes de l'equip d'esquí alpí de velocitat femení de la federació. El gran repte serà recuperar la millor versió de Cande Moreno, que tornarà després de la lesió al genoll, i consolidar en Copa d'Europa Jordina Caminal.

Misteri resolt. Xavi Bellosolà serà el nou entrenador de l'equip de velocitat femení de la FAE en substitució de Simon Bastelica. Es tracta d'un tècnic de la casa que torna a l'organigrama amb la idea de disposar d'un equip capdavanter en un parell d'anys.

"L'objectiu de les dues és tornar a agafar confiança. La Cande amb el seu esquí i continuar amb la progressió que tenia la Jordina l'any passat i, a partir d'aquí, construir un equip sòlid que pugui tirar endavant. Totes dues són joves i tenen molt de recorregut"

Xavier Bellsolà, entrenador de la FAE

El primer repte serà recuperar la millor versió de Cande Moreno després de trencar-se el genoll ara fa uns mesos. L'esquiadora veu positivament la seva incorporació i arriba amb la mentalitat renovada.

"Ens ho prendrem amb molta calma. Farem les coses bé des del principi perquè no tenim pressa per competir ni per res. Volem construir bé una base per arribar el més lluny possible. Si no, ens saltem passos i això no porta enlloc"

Cande Moreno, esquiadora de la FAE

Per la seva banda, Jordina Caminal espera ser més regular al circuit de Copa d'Europa. L'esquiadora ha assegurat que està més preparada mentalment i espera poder mantenir el seu nivell.

Caminal marxa aquesta setmana cap a Xile per engegar la pretemporada. Pel que fa a Moreno anirà cap a Corralco el 25 de setembre per calçar-se per primera vegada els esquís.

Informa: Joel Romero

Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.