Xavi Borrego liderarà la nova etapa del CV Encamp a Primera Catalana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Club Vòlei Encamp es prepara per obrir una nova etapa. L'objectiu és crear una base, fins ara inexistent, i consolidar el primer equip, que aquesta temporada jugarà a la Primera Catalana. Xavi Borrego serà el nou home fort de l'entitat.

Després de dues temporades de vida que han portat el Club Vòlei Encamp des de la Tercera fins a la Primera Catalana, l'entitat es prepara per obrir una nova etapa. La dimissió del fins ara president, Jordi Moreno, i d'alguns membres de la junta, van obrir un curt període d'incertesa que donarà pas a un nou Encamp.

Xavi Borrego, que la temporada passada es va tornar a vestir de curt per reforçar l'equip, serà el nou home fort. Sense deixar les pistes, presidirà una nova junta directiva que es vol acabar de tancar en els propers dies i en la qual seguiran els també jugadors Cristian Salvador i Sergi Segado.

Després de dues temporades en què l'equip sènior no ha tingut rival i ha encadenat dos ascensos consecutius, l'objectiu ara és consolidar-lo a la Primera Catalana. Per al nou projecte es compta amb un grup d'una dotzena de jugadors, que es pot ampliar amb alguns veterans que ja havien deixat el vòlei en actiu.

Però l'objectiu més ambiciós és crear una nova estructura de base. Ja s'ha arribat a un acord amb el comú d'Encamp i al setembre es començarà a treballar amb el programa d'escoles esportives de la parròquia amb infants a partir dels vuit anys.

Després de la desaparició ara fa dos anys del primer equip del Club Vòlei Andorra, el model que vol seguir l'Encamp és el del vòlei femení i el Valls d'Andorra, que a partir del primer equip ha consolidat una base amb els equips juvenil i cadet.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.