Xavi Casas canvia la bicicleta per la moto i signa amb Sherco

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Xavi Casas ha tornat, però aquest cop ha canviat la bicicleta per la moto. I és que el pilot de trial, als 37 anys, reapareix per competir en el món del motor. Casas ha signat amb Sherco per un any. Diu que amb aquest canvi de manillar, torna a gaudir de la competició, sense pressions.

Xavi Casas torna motoritzat. El pilot ha aparcat la bicicleta i ha arrencat la moto. Havia competit ja en el món del trial fa prop de 20 anys. Ara, als seus 37, torna als orígens per tancar la seva carrera esportiva. I és que amb el canvi de manillar arriben vells records, això sí, cal tornar a adaptar-se a la moto.

Amb el canvi de disciplina, Casa no s'exigeix resultats. Precisament per això, assegura que torna a gaudir de la competició.

La seva intenció és participar en la prova del Mundial de trial de Sant Julià, al mes de juny. A banda del vessant més competitiva, però, també vol mantenir la seva faceta d'home rècord.

Informa: Xavi Bonet    Imatges: Marc Oferil

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.