Xavi Isern tanca etapa com a jugador amb l'objectiu de continuar transmetent la passió pel bàsquet a les banquetes 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El quadrangular amistós que la selecció de bàsquet va disputar la setmana passada a Gibraltar ha servit de comiat per a un dels jugadors del MoraBanc i de l'equip nacional amb una trajectòria més llarga, Xavi Isern. Continuarà, això sí, lligat al bàsquet com a entrenador.

L'or que va conquerir amb la selecció a l'Europeu de Petits Països de Gibraltar 2014 quedarà per sempre com un dels millors records per a Xavi Isern. La setmana passada es va acomiadar amb 37 anys al mateix escenari. El ja exjugador i entrenador de la base del MoraBanc, Xavi Isern, ha fet un repàs de la seva trajectòria i ha afirmat que era un bon moment per fer un pas al costat. "El meu cor em diu una cosa, però el meu cap i el meu cos em demana que plegui perquè ja són molts anys i ja he viscut el que havia de viure".

En una trajectòria de gairebé dues dècades al MoraBanc i la selecció s'acumulen medalles i molts records, però Isern se n'emporta molt més. "Guanyar, perdre òbviament també ajuda quan guanyes títols, però et quedes amb la gent que has pogut compartir vestidor, amb gent molt bona i ser conscient que has pogut jugar amb jugadors molt bons, sobretot a la selecció".

Com a entrenador de la base del MoraBanc vol continuar transmetent la mateixa passió i els valors que l'han acompanyat com a jugador. "Els valors de representar el teu país i els valors de representar el teu club. No tothom pot fer 25 punts, pot jugar 40 minuts. Hi ha diferents rols, hi ha diferents oportunitats per tots i sobretot transmetre aquesta passió"

Ja centrat en la faceta com a tècnic, la pròxima temporada entrenarà un dels equips júniors del MoraBanc. 

Informa-imatges: Joan López

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.