Xavi Jové triomfa al Mundial de gravel

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Xavi Jové va fregar el top 50 el cap de setmana passat al Campionat del Món de Gravel. El ciclista ens ha explicat per què està tan de moda aquesta modalitat del ciclisme a cavall entre la ruta i la BTT.

Xavi Jové és un dels esportistes més polivalents del país. L'hem vist a la Copa del Món de BTT o com a triatleta tant a l'estiu com a l'hivern. I aprofitant aquesta bona dinàmica i domini de la disciplina ens ha explicat les diferències entre la bicicleta de carretera i la de gravel. "La geometria és una mica més oberta i els neumàtics més amples per combinar pista i carretera", ha detallat. A més, també canvia el manillar.  

Amb més de 200 dorsals en cursa, Jové va acabar en el lloc 51 en un mundial on competien ciclistes de la talla de Wout Van Aert. Reconeix que no s'ho esperava i es mostra agraït a la federació i al seu entrenador.

El ciclista també ha disputat l'Europeu de Gravel on va acabar en el lloc 39. Una disciplina que s'adapta com anell al dit a un esportista de la seva polivalència.

Informa i imatges: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.