Xavier Areny es consolida com un dels referents del país en esquí de muntanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En esquí de muntanya, aquesta ha de ser la temporada de la consolidació de Xavier Areny com un dels referents del país. L´any passat va anar de menys a més i va acabar erigint-se en el millor esquiador de muntanya d´Andorra. Aquest any en vol més.

Imatges de la darrera cursa de Xavi Areny, la Pal Skimo on va guanyar gairebé sense despentinar-se. Amb només 25 anys i molt recorregut per davant, Xavi Areny afronta la temporada com la de la confirmació. L´andorrà vol seguir creixent per estar al més a prop possible de l´elit.

La temporada tot just acaba de començar i ja tenim trucant a la porta una de les grans cites de la present campanya. La Copa del Món de la Font Blanca.

La Font Blanca es disputarà el 16 i el 17 de gener. Un dels somnis per Xavi Areny aquesta temporada serà arribar en bona forma al mes d´abril per participar a la Patrulla, al costat dels germans Albós.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge:J. Seabra/X. Fajardo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.