Octavio Pisco de l'ACA E-sports guanya el campionat Art GT3 Sèries

www.andorradifusio.ad

El pilot de l'ACA e-Sports Octavio Pisco, més conegut com a Kike, guanya el campionat Art GT3 Sèries en la modalitat d'e-Sports.

Ho ha fet al volant d'un Ferrari 296 GT3 en una competició organitzada per The Sim Grid. El campionat ha constat de 8 curses, repartides en circuits europeus com ara Monza, Hungagoring i Nurburgring, circuits d'Amèrica, com Laguna Seca, Road America i Watkins Glen, i el de Fuji al Japó.

Pisco ha aconseguit set victòries i un segon lloc, uns resultats destacables que l'han impulsat a la victòria. En aquest sentit, assegura que ha tingut "molta confiança en l'equip de preparació de la cursa perquè ens hem preparat molt bé des d'un bon principi". Creu que això ha estat la clau per ja tenir "un bon inici de carrera, en la primera carrera que vam tenir i així hem pogut liderar el campionat des de la primera cursa."

Els representants andorrans han donat més alegries. Helder Cerqueira (Porsche 911 GT3 R) ha aconseguit pujar al podí final del certamen amb una meritòria tercera posicióMiquel Marqués (Ferrari 296 GT3) i Frank Porté (Ferrari 296 GT3) han estat quart i cinquè, respectivament, i Nuno Pereira (Ferrari 296 GT3) ha acabat dotzè. Cerqueira s'ha mostrat satisfet amb el resultat obtingut. "La veritat es que molt content, tot i que em va donar bastant lluita al començament per acabar d'intentar dominar-lo i aprofitar tot el seu rendiment, però al final vam aconseguir bons resultats":

El treball de la secció d'esports digitals de l'ACA Club continua donant fruits i l'objectiu és aconseguir formar una nova generació de pilots digitals que competeixin en l'àmbit internacional.

Informa: Carles Alonso
Imatges cedides per ACA CLUB

Comparteix:

La Vuelta no passarà per Andorra Sarabia, molt crític amb els jugadors: "el rendiment està per sota del que han de ser"