Tudó i Pauls confien en repetir èxit als Jocs d'Andorra 2025 

www.andorradifusio.ad

Dos ors a Malta, la nedadora Nàdia Tudó i la jugadora de rugbi Noèlia Pauls, han explicat l'experiència als Jocs al Dia E. Totes dues han estat bandereres i confien a repetir èxit a Andorra 2025.

El rugbi de 7 no podia tenir una millor estrena en uns Jocs dels Petits Estats. L'or de la selecció femenina va arribar en una final contra Malta que va tenir uns darrers minuts d'infart. 

"Ja no podia més amb mi mateixa, amb el meu físic i amb la calor, les emocions... són moltes coses que es barregen i al ser una final, això no passa tots els dies", ha explicat Pauls.

Nàdia Tudó ha tornat de Malta amb un or i un bronze, però també amb la satisfacció d'haver millorat el seu temps en una prova com els 100 metres braça, en què no va tenir el premi del podi. 

"Tot i quedar-me a molt poc de la medalla, estic molt contenta d'aquest temps que no l'havia fet des del 2019. Així que personalment, va ser un objectiu aconseguit", ha detallat Tudó. 

Han compartit l'honor de ser bandereres de la delegació tricolor, Tudó a la inauguració amb Nahuel Carabaña i Pauls a la cloenda al costat de Pol Moya. Aspiren a coincidir d'aquí a dos anys, a Andorra 2025.

Tudó i Pauls posen bona nota a l'actuació tricolor en conjunt i destaquen el rodatge que han pogut fer els més joves a Malta, tot pensant en la pròxima edició dels Jocs a casa. 

Informa: Joan López 
Imatges: Anna Romagosa-Cesc Sanjuan-Javi Cano

Comparteix:

Laia Taulats, campiona d'Espanya d'escalada en bloc sub-18 13 esportistes representaran Andorra als Jocs Mundials Special Olympics de Berlín