"Cheese Day" per reivindicar el formatge en la gastronomia andorrana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El formatge és un dels productes tradicionals de la gastronomia d´Andorra i de gran part dels Pirineus. Per conèixer en detall aquest aliment, a l'Illa Carlemany s´ha organitzat el primer Cheese Day.
Un 'showcooking' o l´elaboració de còctels a base de formatges han estat algunes de les activitats que han centrat aquest dia gastronòmic. Els organitzadors han reivindicat també aquest esdeveniment com a acte per donar a conèixer la història dels formatges. Un aliment present en molts plats d´Andorra i que en aquesta jornada s´ha cuinat de diferents maneres per mostrar el seu potencial gastronòmic.

Informa: Marc Guadilla
Imatges: Sergi Linares
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.