"El país dels nans cabuts", nou disc de Lluís Cartes, sortirà a la tardor

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"El país dels nans cabuts" és el títol del nou treball de Lluís Cartes. Sortirà entre setembre i octubre, un disc amb el qual el cantant continua denunciant el que considera els grans mals de la nostra societat.

Feia quatre anys que Lluís Cartes no treia un disc amb nom propi. L´últim va ser "Carenant l´absurd", el 2012, on ens deixava temes fruit del viatge que va emprendre en un any sabàtic. Ara el cantant ens porta un discurs reflexiu sobre el que som fruit del que ens envolta al que serà el seu quart disc d´estudi, "El país dels nans cabuts", un concepte que, diu, defineix molt bé la nostra societat.

"Tots som nans cabuts, som molt cabuts", insisteix, "ens fan creure que som una cosa, però realment som una altra cosa... Vosaltres els mitjans de comunicació teniu un pes bastant important en això. Són quatre tòpics, però n'hi ha molts que s'han de solucionar, escoltar i no deixar-los volar".

Aquest treball compta amb una subvenció del Govern i es preveu que es presenti entre setembre i octubre, un disc on de ben segur l´artista tornarà a soprendre amb un so d'amalgames sonores que tant el caracteritzen.

De moment aquest estiu està de gira pel País valencià i Catalunya amb "Amor fora de mapa", textos musicats de l'última novel·la de Roc Casagran.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.