"Els Pastorets" traslladaran l'espectador al món dels contes i del circ

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El 2016 se celebra el centenari d'"Els Pastorets", de Folch i Torres, una obra que any rere any es reinventa a Sant Julià de Lòria. Enguany s'ha pensat en un espectacle més assequible per al públic familiar, amb ambientació i personatges que traslladaran l'espectador al món dels contes i del circ.

Amb Joan Hernández a la direcció i Alfons Casal a l'ajudantia aquest matí s'han fet públiques les novetats de la representació d'"Els Pastorets". Una obra que passa d'una durada de 90 a 70 minuts i que recupera les escenes de l'anunciació i el portal de Betlem.

Hernández ha explicat que s'ha buscat una obra més amable i didàctica, en què l'infern recordarà un circ i els seus personatges, Satanàs i Llucifer, clowns. Personatges ara treballats des del concepte "d'algú que vol que li surtin les coses i no pot".Satanàs "té un caràcter més amable que va des de la seva pròpia interpretació fins el maquillatge i la posada en escena de l'infern".

A l'altra banda, els àngels sant Miquel i sant Gabriel canvien espases per varetes màgiques i agafen el paper de fades. Alfons Casal ha indicat que "és una referència als contes". "La més clara serà en la construcció del portal de Betlem" i avança que "tothom reconeixerà" la música que sonarà en aquesta escena.

d'"Els Pastorets" s'estrenarà el 26 de desembre i es tornarà a representar el dia següent i el 3 i el 6 de gener. La recaptació de Reis es destinarà a la Marató de TV3.

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.