"La gran apuesta" denuncia a la gran pantalla el paper de bancs i govern en la crisi econòmica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta setmana arriben a la sales de cinema del país una nova aventura d´´Alvin y las ardillas´, el film apocalíptic ´La quinta ola´ i un relat sobre com jugar amb les inversions en un món que viu d´esquenes a una imminent crisi que encara avui dia recordem, la del 2008.

La gran apuesta
Dir.: Adam Mc Kay

Quan es comença a parlar de la sortida de la crisi el setè art ens porta un retrat de ceguesa del sistema bancari, els governs i els mitjans de comunicació davant l´incicpient cataclisme econòmic que va esclatar el 2008 i com les grans firmes financeres van buscar treure´n profit.

Brad Pitt, Christian Bale i Steve Carell protagonitzen ´La gran apuesta´, drama en què les inversions arriscades de quatre individus fora del sistema els conduiran al costat més obscur de la banca.

La quinta ola
Dir.: J. Blakeson

Mentrestant enmig d´un clima de por i desconfiança generat per una onada d´atacs mortals que han devastat la terra, una adolescent de 16 anys intenta salvar el seu germà petit abans que arribi l´atac final, quan coneix un jove que podria ser la seva última esperança.

´La quinta ola´ està basada en el llibre homònim de Rick Yancey, que segueix la traça de ´Els jocs de la fam´.

Alvin y las ardillas
Dir.: Walt Becker

I qui haurà d´enginyar-se una bona estratègia són Alvin, Simon i Theodore. ´Alvin y las ardillas: fiesta sobre ruedas´ és l´aventura dels tres esquirols per evitar que Dave, que surt amb una noia, se´n vagi a viure lluny i perdin el contacte per sempre.

Informa: Rosa Alberch Locució: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.