"Les Héritires" obre el cicle de cinema francès

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb motiu del mes de la francofonia, de demà fins dijous els cinemes Illa Carlemany acullen un cicle de cinema on es podran veure propostes de França, Bèlgica, Luxemburg i el Quebec i amb títols com "Le gamin au veló" guardonada amb el gran premi de Canes el 2011 o "Les Héritiers" on un grup de joves retrobaran els seus valors posant-se en la pell d´uns refugiats en un camp de concentració.

Les Hérítiers
Dir.: Marie-Castille Mention-Schaar

El cicle de cinema francòfon comença demà amb "Les Héritiers", un film que ens acosta la realitat d´una escola on una professora desafia un grup d´alumnes enclavats en el materialisme i la falta d´ambició a participar en un concurs nacional sobre el que significa ser adolescent en un camp de concentració nazi. Un projecte que canviarà les seves vides.

Avant l´hiver"
Dir.: Philippe Claudel

Dimecres hi haurà doble sessió. A les 7 de la tarda es projectarà el film luxemburguès "Avant l´hiver", la història d´un neurocirurgià aparentment feliç al costat de la dona, que un dia comença a rebre flors, fet que coincideix amb l´aparició d´un jove que no deixa d'aparèixer al seu camí. Un joc de màscares, veritats i mentides que poden caure abans d´arribar l´hivern de les seves vides.

Le gamin au veló"
Dir.: Jean-Pierre i Luc Dardenne

El mateix dimecres a les 9 de la nit serà el torn de la cinta belga "Le gamin au veló", que va rebre el gran premi al Festival de Canes. Escrita i dirigida pels germans Jean-Pierre i Luc Dardenne, explica la història d´un nen de 12 anys que busca suport en una dona després que el seu pare l´abandoni.

"Le démaintèlement"
Dir.: Sébastien Pilote

Dijous tancarà el cicle "Le démaintèlement", un film del Quebec que retrata l'estil de la vida al camp i el sacrifici d'un pare que ho ven tot per ajudar la filla que passa per moments complicats i per marxar a viure a la ciutat per cuidar de la família.

Hores de projecció: 19h (excepte dimecres que hi ha doble sessió, a les 19 i a les 21h)

Informa: Rosa Alberch

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.