10.000 persones han visitat Naturland durant Nadal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Durant les festes de Nadal, Naturland ha registrat una afluència de prop de 10.000 visitants, un 13% més que l'any passat. Aquest augment de visitants ha anat acompanyat d'un increment de la facturació de gairebé el 27%, amb una despesa mitjana per visitant que ha pujat un 12%.

Les bones condicions climàtiques a partir del 26 de desembre han afavorit la visita a les activitats d'aventura de la cota 1.600, especialment entre les famílies. El dia de màxima afluència va ser el 28 de desembre, amb prop d'un miler de visitants. Tot i les ventades del 23 i 24 de desembre, la majoria d'activitats han funcionat amb normalitat, excepte algunes com les moonbikes i les raquetes de neu.

Entre les activitats més populars durant les festes destaquen el tobotronc, la forestline i altres propostes com el tir amb arc, el circuit esquirol i les activitats infantils com l’experiència del Pare Noel i la visita del patge reial.

Naturland continua obert tot l’hivern amb activitats a la cota 1.600 els caps de setmana i l’oferta de neu a la cota 2.000, amb l’esperança de noves precipitacions de neu. El restaurant de la Borda de Conangle i els allotjaments a la cota 1.600 també estan en funcionament durant tota la temporada.

"Aquest any sí que és veritat que vam començar amb les ventades del 23 i del 24 de desembre que ens van fer tremolar una mica i ens van fer córrer a última hora, però la veritat és que ho vam poder solucionar. Molt contents: una pujada del nombre de clients, del consum mitjà, s'ha treballat molt bé a les dos cotes, sobretot durant la primera setmana, i a la segona més a baix [cota 1.600], però molt contents."

Xabier Ajona, director general de Naturland

Informa: Redacció

 

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.