La 12a edició del Fòrum Empresa Familiar es focalitza en la innovació i el talent

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un hotel d'Escaldes-Engordany acollirà l'11 de novembre la dotzena edició del Fòrum de l'Empresa Familiar Andorrana, que enguany té com a lema "El talent, factor d'impuls econòmic".
Entre els ponents, tots espanyols, hi haurà el reconegut cercatalents Luis Conde, el conseller delegat del Grup La Farga, empresa dedicada a l'explotació dels derivats del coure, i Marcos Isamat, especialista en genètica molecular. L'objectiu de les ponències és compartir l'experiència d'un empresari innovador per veure com es pot aplicar. Isamat estudia implantar una empresa anomenada Brave al Principat.El secretari de l'Empresa Familiar Andorrana (EFA), Joan Tomàs, ha explicat que la idea és que hi hagi "una companyia andorrana que pogués fer desenvolupament d'I+D per a laboratoris".Informa: Pere Moliné Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.