Unes 130.000 persones han gaudit de les rutes Macarulla

Prop de 130.000 persones han visitat alguna de les rutes familiars Macarulla, que van posar-se en marxa el 2021.

Uns itineraris que s'ubiquen a la Massana, Canillo, Escaldes-Engordany i Encamp. Les rutes estan pensades com una proposta única i diferencial adreçada al turisme familiar que busca gaudir de la natura, oferint als infants una primera aproximació al senderisme mitjançant el joc i la descoberta de l’entorn. A partir d'ara els llibrets en paper, necessaris per poder completar els jocs, tindran un cost d'un euro, tot i que es poden descarregar al web www.visitandorra.com. Andorra Turisme ja treballa en dues noves rutes que podrien ser realitat l'any que ve.

D'altra banda, també es recupera el bus turístic a partir de l'1 de juny amb una oferta de set rutes diferents. Aquest any, a les tradicionals rutes pel llac d’Engolasters, el museu Farga i Rossell, els miradors del coll de la Botella i del roc del Quer, s'inclou la novetat del passeig pel nucli antic de Sant Julià de Lòria, amb la visita a l'església de la parròquia i Sant Romà de les Bons. Un conjunt de rutes que permeten descobrir l'alt valor cultural del país, combinant la visita a museus i esglésies amb les parades en punts panoràmics.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.