140 DJ i més d'un miler de turistes britànics, balanç del festival Horizon a Arinsal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest cap de setmana Arinsal tanca el Horizon Festival després d´una setmana completa de música electrònica. La cita ha arribat per primera vegada a Andorra després de quatre anys consecutius a Bulgària. El festival ha portat més d´un miler de turistes britànics i hi han participat 140 DJ.

Per primera vegada Arinsal ha rebut el Festival de música electrònica Horizon. L'esdeveniment que dura una setmana s´ha repartit entre més d´una desena de locals que han adaptat les seves terrasses per convertir-les en discoteques.

"Ens encanta el poble, és tot molt més petit que a Bulgària, així és que és més còmode", assegura l'ajudant de producció del festival, Luisa Armand-Ugon, qui ja parla de tornar l'any que ve per fer-ho encara més gran.

Al festival hi participen més d´un centenar de DJ reconeguts, entre els quals destaquen Floating Points, Motor City Drum o Kink. La cita ha portat a Andorra a més d'un miler de turistes, la majoria britànics.

A banda de la música, l'esdeveniment s'ha complementat amb activitats a l'aire lliure com paintball i esquí.

Després d'una nit llarga, bona part dels turistes han preferit quedar-se als hotels o descansar a les terrasses.

Informa:Hèctor Romance
Imatges: Jordi Seabra
Locució: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.