18 concessionaris són presents a la fira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un any més, la zona més gran del recinte firal és la que ocupen els vehicles. Fins a 18 concessionaris diferents s'hi han col·locat per captar nous clients i per fer conèixer les novetats de la temporada. Els vehicles 4x4 continuen sent l'estrella de la Fira.
Després d'uns anys de recessió en les vendes, sembla que la 35a edició de la Fira d'Andorra la Vella serà favorable als venedors d'automòbils d'Andorra. Les diferents botigues de cotxes amb estand a la Fira asseguren que s'hi ha vist més moviment que en anys anteriors i que força gent s'interessa i demana informació.Com sempre, la Fira serveix per mostrar al públic les novetats de cada marca. Enguany destaquen els cotxes que s'adapten a les noves tecnologies i també els preus, ja que algunes marques han decidit rebaixar-los.Amb tot, s'haurà d'esperar fins als propers dies per veure si dels que s'han interessat a canviar l'automòbil, n'hi ha una bona part que es decideix a comparar-lo.Informa: Judit Pedrós Imatge: LLuís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.