180 multes de circulació cada dia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els comuns imposen de mitjana unes 180 multes de circulació cada dia. La gran majoria, Andorra la Vella, i són principalment per aparcar malament en zona blava i en zona verda. Són dades dels primers quatre mesos de l'any.

En els 121 dies que hi ha entre gener i abril els agents de Circulació de tots els comuns van imposar 21.834 multes. Bona part són d'Andorra la Vella, però Encamp no es va quedar enrere. En aquests primers quatre mesos de l'any, va posar unes 5.000. Són 2.000 més que Escaldes, 3.000 més que la Massana i Sant Julià i 4.000 més que Ordino i Canillo.

En tot el 2023 es van incoar 91 mil sancions, més que persones hi ha al país. Tot i que alguns no han facilitat la dada, és una font d'ingressos important per a comuns com la d'Escaldes, que va ingressar gairebé 400 mil euros per aquest concepte. 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.