El 2013 es tanca amb menys accidents mortals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El 2013 es tanca amb dos accidents de trànsit mortals, quatre menys que el 2012. Els dos sinistres es van produir durant el primer semestre. El primer va ser l'atropellament d'una dona britànica de 81 anys i el segon, un xoc entre dues motocicletes, en què va es morir un andorrà de 33 anys.
El 2013 ha estat un any amb poques víctimes mortals a les carreteres en relació als darrers. El 2012 es van registrar sis morts; el 2011, vuit; i el 2010, el 2009 i el 2008 se'n van registrar tres cada any. Enguany, n'hi ha hagut dos.El primer accident mortal va ser el 9 de gener a Sant Julià de Lòria. El conductor d'un turisme va atropellar una dona de 81 anys, resident britànica, mentre creuava pel pas de vianants de l'avinguda Francesc Cairat, i aquesta va resultar morta.L'altre sinistre va passar el 26 de juny a Santa Coloma. Dues motocicletes van topar lateralment i el conductor d'una, un home andorrà de 33 anys, va resultar ferit greu i després de ser traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell va perdre la vida.A falta de dades del total d'accidents registrats el 2013, durant el primer semestre de l'any se'n van produir 249, dels quals 107 amb víctimes i 142 només amb danys materials.Informa: Anna Lladó/Agències Locució: Yasmina Canedo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.