250.000 euros per rehabilitar la borda Sabater

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern preveu destinar una partida de 250 mil euros el 2025 per restaurar la borda Sabater. Aquest dissabte a l'entrada de la Vall del Madriu s'ha celebrat el primer aniversari de l'adquisició d'aquesta propietat.

Es tracta d'una propietat que el Govern i el comú d'Escaldes-Engordany van adquirir ara fa un any per un valor de 825 mil euros. Inclou un terreny de 8.300 metres i una borda que ara està en ruïnes, però que la previsió és restaurar-la.

"Nosaltres ja hem previst una partida de 250 mil euros per a l'any que ve al pressupost del Govern per començar a costejar aquestes reformes."

Xavier Espot, cap de Govern

Des del comú d'Escaldes-Engordany afirmen que encara estan elaborant el pressupost però no creuen que sigui difícil igualar la partida. La compra va ser a parts iguals, per la qual cosa la restauració, i també la gestió, anirande forma repartida entre comú i Govern.

"És una propietat molt important, molt maca. Està en molt mal estat. S'ha de refer part de l'exterior i de l'interior. Jo m'imagino que de cara a 2026 ja la podrem tenir."

Rosa Gili, cònsol major comú Escaldes-Engordany

L'ús encara no està del tot definit però es preveu que serveixi de punt d'informació per als visitants.

Informa: Caterina Vidal
Imatges: Èric Mompel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.