3.000 persones passen per l'exposició "Surrealisme a Catalunya" dedicada a Dalí i l'Empordà

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de 3.000 persones han visitat l'exposició 'Surrealisme a Catalunya. Els artistes de l'Empordà i Salvador Dalí", al Museu del Tabac. L'exposició es va inaugurar el 2 de març i va tancar el divendres 26 de maig.

"Surrealisme a Catalunya. Els artistes de l'Empordà i Salvador Dalí" ha tingut bona acceptació entre el públic andorrà com també entre l'estranger. Un 20,2%, de les més de 3.000 persones que l'han visitat, han estat escolars, estudiants d'art i també universitaris. El dissabte 29 d'abril, la comissària Alícia Viñas va conduir dues visites guiades que van fer ple d'assistència amb 56 visitants.

L'exposició al Museu del Tabac recollia obres de Salvador Dalí, Joan Massanet, Àngel Planells, entre d'altres. Tots ells creadors d'una obra misteriosa, màgica i irreal inspirada en la plana empordanesa, els sorrals d'Empúries i els paisatges minerals de Cadaqués i Portbou.

També ha finalitzat l'exposicició "Vides inacabades'", que ha rebut més de 2.250 visitants. Una mostra que aplegava 9 obres hiperrealistes de Samantha Bosque i del projecte de la Fundació Arrels, que acompanya persones sense llar.

Informa: Ariadna Comas
Locució: Jordi Lorente

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.