Més de 3.000 accions populars del Casino reservades en les primeres 12 hores

Unnic ha posat aquest dilluns al mercat la reserva de les primeres accions. I en les primeres dotze hores des del seu llançament, més d’un 50% d'accions populars ja han estat reservades.

Cal recordar que aquest procés equival al 10% del capital social de la companyia per un import de 6 milions d'euros. En total, són 6.000 participacions a raó de 1.000 euros cadascuna. Només en la primera hora d'obertura prop de mil accions populars ja s'havien reservat. 

El procés de venda es manté obert fins al 31 de juliol, tot i que Unnic preveu que en els propers dies es cobriran totes les reserves. Calcula que sigui a principi del mes vinent, quan s'obri una llista d'espera. També serà llavors quan s'executaran les transferències i la firma a notaria dels titulars de les accions.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.