3.000 euros per a les dones de l’Afganistan 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sopar en benefici de Mans Unides ha recaptat 3.000 euros. Els diners aniran destinats al projecte de l'organització a l’Afganistan per crear un taller de costura.  

Exhaurides les 300 entrades per al sopar organitzat per l’Arxiprestat de les Valls, hi van actuar alguns grups musicals nacionals. L’objectiu és aconseguir que sigui una jornada que se celebri anualment.

"És un projecte que fem amb la Nadia Ghulam, que és una refugiada afganesa que viu a Catalunya i té una ONG que es diu Ponts per la pau. Ella està en contacte amb persones d'Afganistan que encara aconsegueixen crear algunes activitats per a les dones. Les dones actualment a l'Afganistan no poden anar a l'escola, ni treballar malauradament. Compra de màquines de costura, de teixits perquè elles puguin cosir, el projecte vol comprar aquestes màquines i crear aquest taller de costura".

Meritxell Farrero, presidenta de Mans Unides

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.