3.030 paquets de tabac decomissats al Coll de la Gallina

El grup d'antifrau de la Policia conjuntament amb Duana Andorrana van detenir quatre homes no residents que portaven 3.030 paquets de tabac valorats 11.194,33 euros i 823,20 litres en begudes alcohòliques.

Els fets van tenir lloc a la zona fronterera del Coll de la Gallina. Se'ls va detenir per un delicte contra l’ordre socioeconòmic. A més, un d'ells també va ser detingut per crebantar una ordre d’expulsió que tenia vigent.

D'altra banda, aquest dilluns el cos de policia detenir un home per portar 0,9 grams de cocaïna. Va ser controlat després d'haver furtat en una botiga de la capital. A més, al llarg de la setmana es va detenir un home per conduir amb el permís de conduir retirat. I sis persones van ser detingudes per conduir sota l’efecte de l’alcohol o les drogues.

Informa: Redacció
Imatge cedida: Policia d'Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.