Més de 330 llibres venuts a la 42a Setmana del llibre en català

Andorra ha tancat la 42a Setmana del llibre en català amb 333 llibres amb segell andorrà. 

 I tant el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports com l'Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu han fet una valoració molt positiva de la participació del país en aquesta fira. 

Els títols més venuts han estat de ficció 'Una casa al Pallars' de Colm Tóibín, d’Editorial Salòria, amb 26 exemplars venuts i 'Deu annexos a la mort d'Ali´cia Pino´s de Rosa Olsa', d’Editorial Medusa, amb 18 exemplars venuts.

Respecte a la no ficció, el que s'ha comprat més ha estat 'Història dels samurais de Jonathan López-Vera', d’Anem editors, amb 32 exemplars, seguit de 'La cacera de bruixes a les Valls d’Àneu' de Pau Castell amb 22 exemplars. 

Per últim, en la categoria infantil i juvenil, 3 exemplars de 'Les gallines d’Aristot', d’Isidre Diumenjó, d’Editorial Salòria, han estat venudes.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.