39 establiments participen a l'Andorra a taula

La cinquena edició d'Andorra a taula arrenca demà amb la participació de 39 establiments, la majoria ubicats a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. L'objectiu és atreure turistes per gaudir d'aquesta oferta gastrònomica, que té el públic nacional com a principal client.
Enguany la proposta ha estat inclosa en la campanya turística Andorra Shopping Festival amb l'objectiu de revaloritzar la gastronomia andorrana. Els menús inclouen productes de proximitat, com ara la trumfa i la carn de vedella, però els ingredients estrella seran el conill i el bolet de temporada. La Unió Hotelera espera poder fer més difusió a l'exterior per a la propera edició de l'esdeveniment. De moment, el director de l'entitat, Oscar Julian, destaca l'esforç dels restauradors participants i "l'aposta per la gastronomia de qualitat i el valor afegit". Julian ha explicat que dels 39 restaurants que participen, 22 oferiran menú degustació.Informa: Almudena López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.