El 39è Festival de Jazz d'Escaldes-Engordany retrà homenatge al padrí de l'esdeveniment Tete Montoliu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El 39è Festival de Jazz d'Escaldes-Engordany, el segon des de la seva recuperació, retrà un homenatge al padrí de l'esdeveniment Tete Montoliu, que enguany hagués fet 90 anys. Per a l'ocasió torna Andrea Motis, Marco Mezquida, Geni Barry i artistes de la talla de Biréli Lagrène i Eliane Elias

Escaldes-Engordany es prepara per acollir tots aquests artistes del 29 de juny al 6 de juliol al Prat del Roure. Tornen les jam sessions al vestíbul amb Kic Barroc, Baptiste Herbin i Federica Moca i concerts cada tarda a la plaça Coprínceps on actuarà la Sant Andreu Jazz Band, el quintet de Daahoud Salim i es farà un homenatge al padrí de l'esdeveniment, Tete Montoliu, que es completarà amb un concert a la nit a cobert. 

"És un concet que vam fer a l'exterior perquè voliem que tothom tingués accés, ja que ha sigut la nostra gran figura. Però també hem convidat a Geni Barry que ha sigut la dreta del Tete Montoliu durants molts anys", ha explicat Anna García, directora de Cultura Escaldes-Engordany.

En el segon any de la recuperació del festival es fan preus atractius per als joves i paquets assequibles per a aquells que vulguin assistir a tots els concerts. A més la setmana vinent es presentarà un projecte educatiu que vincula el Dia internacional del jazz amb la parròquia. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Albert Refart 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.