Més de 4.000 euros recaptats a Grandvalira amb l’Arrodoniment Solidari

Els clients de Pal Arinsal i Grandvalira i Soldeu-El Tarter han fet prop de 5.300 donacions en benefici de la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia. La iniciativa es continua ampliant a diferents punts de venda de les dues estacions. 

Les estacions de Pal Arinsal i Grandvalira i Soldeu-El Tarter ofereixen l’arrodoniment solidari a tots els clients per tal de col·laborar amb diferents causes solidàries, com ara la d'obrir una via a l’educació per als nens i nenes de les muntanyes de l’Himàlaia.

5.300 donacions de cèntims han permès recaptar més de 4.000 euros que es destinaran a facilitar l’accés a l’escola dels nens i nenes a través del Kailash Home, una llar que acull un centenar d'alumnes d’entre 6 i 20 anys. A més d'educació acadèmica, reben una nutrició i una assistència sanitàries adequades i activitats extraescolars.

Informa: Redacció

Imatges: Grandvalira Resorts

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.