43 persones superen el curs de prevenció de blanqueig de capitals de l'ABA i l'UdA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

43 persones han superat el primer curs de prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme organitzat per l'ABA i la Universitat d'Andorra.
El curs estava destinat no només a professionals del sector bancari, sinó també a d'altres àmbits. El ministre de Finances i la directora de l'ABA han destacat la importància que els professionals acompanyin els canvis legals que ha dut a terme darrerament el país en matèria de lluita contra el blanqueig. Ja s'ha anunciat que hi haurà més edicions del curs.

"Una matèria tan important i rellevant com la prevenció del blanqueig és important poder-la difondre no únicament als nostres professionals sinó a la resta de subjectes obligats d'aquesta llei, com els agents immobiliaris, els joiers, els advocats, els notaris...", insisteix la directora de l'ABA, Esther Puigcercós.

Informa: Andrés González-Nandín
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.